lördag 10 oktober 2009

Inspiration...

Just nu söker jag efter inspiration. Inspiration till att vara kreativ här hemma igen. Julinspirationen närmar sig men det är lite väl tidigt att börja julpynta nu... : ))
Vi har påbörjat renoveringen av vårt sovrum men jag har inte riktigt bestämt mig hur det ska bli. Just nu känns det rätt med mörkt och heltäckningsmatta. Lite boudoirkänsla. Men det står jag nog inte ut med länge. Jag behöver ljus... och dammfritt golv... *fniss* Har ni några tips och idéer så lämna dom här hos mig för just nu är jag inspirationstorr! : ))

Inspiration från inredningstidningar...
Gamla härliga väckarklockor.

Läcker kombination av olika material...

Bilderna har jag lånat från www.skonahem.se

Kan en trädgård ge inspiration
till sovrumsrenoveringen månne...?

Jag söker vidare.
Toodiloo!
Kram: Anneli


6 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Ja det är lite si och så med inspirationen bland. Vårt sovrum renoverade vi för två år sedan men det är först nu som jag börjar trivas med det och har fått dit de rätta detaljerna.


Ha det bra!
Kram Ullis

Made in Persbo...Carina sa...

Hej hej!
Härliga bilder du visar att hämta inspiration från. Visst kan det vara lite torka på den fronten ibland. Så vackert det var med alla gamla klockor i grupp.
Nu påminns jag om en loppis i våras där jag gick förbi en jättefin klocka med patina och när jag väl bestämt mig för att köpa den och gick tillbaka var den borta redan.

Hoppas du finner inspiration snart och kommer på hur du vill ha det i sovrummet.

Kramelikram på dig gumman!
Carina

Designe sa...

Jättefina inspirationsbilder! Jag tycker jag blir inspirerad av massor av bilder överallt men däremot får jag inget gjort av alla idéer jag får..känner mig som dn soffpotatis som bara myser framför teven just nu!:)
Kram

Dicksonska våningen sa...

Hej hej!
Jag försöker tänka tillbaka på hur jag fick inspiration till att göra i ordning vårt sovrum...men det var svårt :)
Fast den tanken som drog igång allt var att hitta en tapet som var blommig på "rätt sätt". Det skulle inte vara några blommor som jag inte kunde hitta i min trädgård utanför och inte något grafiskt tryck. Och mörka golv har jag alltid gillat så nu skulle jag prova.
Så nu har jag en gråblommig tapet på alla väggar och till den ett gråaktigt valnötsgolv och att plocka in svart blir jättebra! Men det går även att ta in färg eller låta allt vara i vitaste vitt :)
Jag är nöjd!
Men det som verkligen har satt pricken över i är nog gardinerna jag har nu och min svarta byrå.
Jag gick på en färgskala som jag brukar använda och som jag vill fortsätta använda i resten av huset och till den kan jag matcha olika färger och stilar framöver.

Ska bli roligt att se vad du väljer!

Kram Annika

Anonym sa...

Kom på att jag aldrig svarade på vilket avstånd jag planterade träden ifrån varann. Svaret är att det är ca fem meter mellan dem, på inrådan från handelsträdgården. De växer verkligen så det knakar. Och jag njuter!
:-) De blir bra insynsskydd med tiden.
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

livet på utanäs sa...

Ja,a trädgård passar perfekt i sovrummet. Grönt är skönt =)

Har själv haft ett grönt härligt sovrumm. Perfekt att vakna i =)

Ha det gott Floralis !
Kram Sussi O